Masculinitats noves, alternatives i dissidents: D’on venim i a on volem anar com a homes? [Webinar]

Aquesta xerrada, dirigida especialment a homes, pretén donar un espai de reflexió i autoconeixement als pares que experimenten i viuen les contradiccions entre una manera de ser home, una masculinitat tradicional, i una nova forma de ser home, sobretot arrel de la paternitat, amb la importància de les cures i les relacions afectives en les seves vides. Aspectes que preocupen als homes solen ser la seva condició de protectors i proveïdors davant desitjos de més vinculació emocional i de cures amb els seus fills i filles, el treball davant la implicació en les tasques domèstiques i el propi masclisme après davant la relació sexual i afectiva amb la parella i amb les dones en general.

Podem canviar els homes? Ser pare i ser parella és possible? Els homes podem cuidar-nos i cuidar la resta o no hi estem preparats?

Així doncs, els objectius del taller seran els següents:

  • Aconseguir un més alt grau d’implicació dels homes en la criança i cura dels fills i filles, millorant les seves capacitats parentals i afectives
  • Revisar els rols i estereotips de gènere que dificulten la cura dels fills i filles, així com la implicació en les tasques domèstiques, les responsabilitats familiars i l’educació
  • Conèixer les tipologies de masculinitats, els posicionaments i els moviments dels homes davant la igualtat
  • Conèixer les motivacions i les dificultats dels homes, i en especial dels pares, per canviar la seva forma de relacionar-se i fer emergir masculinitats més equitatives.
  • Crear espais segurs pels homes per poder vincular-se amb les cures i rebutjar les violències.

Date

26 oct. 2022
Expired!

Time

17:30 - 19:00

Més informació

Més informació

Organitzador

AFFAC
Més informació

Deixa un comentari