Dinamització de l’espai migdia

  • Categoria de l'entrada:general

Benvolgudes famílies,

Des de la setmana passada s’han iniciat unes activitats de dinamització de l’espai migdia. La Junta de l’AMPA va demanar explícitament en el procés de converses amb la Fundació Pere Tarrés que aquest era un punt que volíem repensar i per aquesta raó agraïm la feina d’organització de la Directora del servei AMPA, Laura Carbonell, i de tot l’equip de monitores que s’han adaptat a les dinàmiques.

Les activitats són lliures, els infants trien on volen participar. Les monitores referents de curs seran les encarregades d’informar els seus infants de totes les possibilitats i anar recordant cada dia quines hi ha. Esperem que els infants en gaudeixin!

Gràcies una vegada més per la vostra paciència en tot aquest procés. Anirem informant puntualment de més novetats.

Salutacions cordials.

 

JOCS ESPORTIUS

L’encarregada d´aquesta activitat serà la Desiree Flores.

Es realitzarà els dimarts i dijous de 14:30-15:30h i es farà servir mitja pista.
S’ iniciaran dues lligues de futbol, una de cicle superior i un altre de cicle inicial i mig.

Els infants competiran entre ells per equips amb la seva graella, eliminatoris i fins i tot està previst confeccionar medalles per la final.

En aquest espai també s´organitzaran activitats de basquet. Pedent d’aprovació pel Consell Escolar.

L’HORA DEL CONTE

L’encarregada de l’activitat és la Natalia Luque, l’activitat es realitzarà els dimarts de 14:30-15:30h a la biblioteca.

Explicació de contes per part de la Natalia, nens grans que explicaran contes als més petits i escenificació de contes per part dels infants.

Els infants treballaran un conte i el posaran en escena davant d´altres infants , d’aquesta manera un cop tinguin un conte preparat organitzarem un dia d’actuació.

JOCS CANÇONS I DANSES EN ANGLES

L’encarregada de l’activitat és la Laura Cot, l´activitat es realitzarà al gimnàs tots els dijous de 14:30-15:30h.

L’objectiu d´aquesta activitat és que els infants gaudeixin, juguin, aprenguin, ballin i cantin treballant la cohesió de grup i reforçant l´aprenentatge de l’anglès, ja que tota l´activitat es realitzarà en anglès.

GUARNIM EL MENJADOR

Les encarregades d’aquesta activitat son la Neus (dijous de 13:30-14:30h) i l’Isabel (dimecres 14:30-15:30h)

En aquest espai els infants realitzaran murals, dibuixos, treballs manuals……tot el necessari per guarnir el nostre menjador i que tingui un aspecte agradable, festiu i sigui un lloc acollidor per als infants.

Treballarem les estacions, jornades gastronòmiques i festes tradicionals.

FEM POLSERES

L’encarregada d’aquesta activitat és la Joaquima, realitzarà l’activitat els dilluns alterns, s’instal·larà la paradeta de fer polseres a la zona ombra del pati.

A part de què els infants puguin fer polseres per emportar-se, també realitzarem polseres que es guardaran i es vendran a la Festa de la Primavera per participar econòmicament en un projecte solidari que es va proposar des de la comissió de menjador.

DIBUIX AMB RELLEU

L’encarregada de l’activitat és la Sonia Escartin, realitzarà l´activitat els divendres alterns de 13:30-14:30h principalment amb cicle superior a la zona ombra del pati.

En aquesta activitat es treballaran diferents tècniques de dibuix.

JOCS DE CORDA I GOMES

L’encarregada de l’activitat es la Eva Ochoa, realitzarà l’activitat al pati dos dies en setmana de 14:15-15:15h.

TREBALLS MANUALS

L’encarregada de l’activitat és la Laia, realitzarà l’activitat en grup reduït al vestíbul els dimecres alterns de 14:15-15:15h.

Es realitzaran treballs manuals per emportar-se a casa, la Laia demanarà material específic als infants que participin de l’activitat tipus caixa de sabates, rotllo de paper….

JOCS DE TAULA I PING PONG

Les encarregades d’aquesta zona són la Lira i la Montse Escayuelas, l´activitat es realitzarà cada dia de 14:00-15:10h.

Disposem de pales i pilotes de ping-pong i de jocs de taula com parxís, domino, la oca……

L’activitat es realitzarà a les taules de pic-nic i les de ping-pong.

BIBLIOPATI

Les encarregades d´aquesta activitat són la Mercè i la Marta Via, l’horari de l’activitat és de les 13:30-15:15h, les monitores es divideixen la jornada.

En aquest espai els infants pinten, fan papiroflèxia…Els dibuixos seguiran el mateix fil conductor de l’espai “guarnim el menjador”.

BIBLIOTECA

L’encarregada de l´activitat és la Marta Gil. La biblioteca estarà oberta cada dia de 14:10-15:15h. En aquest espai els infants fan deures, llegeixen o miren contes, fan servir l´ordinador, es fan préstecs de libres, DVD……..