Procés d’entrada en col·laboració amb la FPT

  • Categoria de l'entrada:fpt

Us escric en nom de tota la Junta de l’AMPA per posar-vos al dia sobre el procés d’entrada en col·laboració de l’AMPA Edumar amb la Fundació Pere Tarrés (FPT) i per fer-vos una petició de col·laboració.

En primer lloc vull agrair totes les mostres de suport i els comentaris positius que hem rebut una vegada més en les últimes setmanes. La Junta fa una valoració unànimement positiva d’aquest gairebé primer mes. Estem molt contents amb la feina del personal que s’ha incorporat al nostre equip. L’Eva López, Coordinadora de Projectes Pedagògics en l’Àmbit Escoles de FPT està liderant el projecte i totes les actuacions. La Laura Carbonell és la nova Directora del servei i coordina tot el personal així com l’hora complementària, el menjador i les extraescolars. Finalment, la Cinta Ramírez està present a la secretaria de l’AMPA. Aquests últims dies per exemple ens ha tingut convenientment informats sobre la gestió de rebuts. Com he dit, la Junta valora molt positivament la incorporació de totes tres i la seva plena dedicació a entendre el nostre projecte i treballar en totes les àrees d’actuació. No podem oblidar tampoc l’esforç del nostre equip existent per adaptar-se als nous reptes i canvis que hem iniciat amb la finalitat de caminar cap a un model que conservi la nostra identitat i que a la vegada es renovi amb excel·lència.

També rebem de forma positiva tota crítica constructiva i continuem oberts a escoltar qualsevol cosa que penseu pot ser objecte de millora. Per això hem obert un compte de correu (consellampa [ a r r o b a] ampaedumar [ p u n t ] com) per tal que podeu fer arribar qualsevol comentari o missatge no només a la Junta sinó a tot el Consell AMPA, òrgan que es va crear amb el recent canvi d’estatuts. Aquest Consell està compost pels membres de la Junta i els membres del Consell Escolar sector famílies i té com a objectiu entre altres funcions consensuar les línies generals d’actuació i de relació amb les entitats subcontractades per l’AMPA per garantir el model pedagògic i de qualitat aprovat per l’AMPA. 


No puc tancar sense donar-vos les gràcies per la vostra paciència en aquests últims mesos i sobretot en aquestes últimes setmanes així com per la implicació de molts de vosaltres. Per posar un exemple a l’ultima Junta de l’AMPA vam demanar ajuda als delegats per trobar voluntaris de cara a rebaixar el cost d’hores de monitoratge (encara comptarem amb algunes) a la rua del carnaval i hem tingut una resposta molt efusiva fins i tot superant les necessitats. La Junta considera aquesta col·laboració com una prova pilot de cara a més actuacions conjuntes famílies-escola i confiem que tingui un bon resultat.

Per futures necessitats us convido a comunicar la vostra disposició a col·laborar en el futur inscrivint-vos al formulari que enviem en l’altre correu que acaba de sortir amb informació al respecte.

Resto a la vostra disposició per qualsevol aportació o comentari. Anirem informant puntualment del procés i confio que podem omplir la bossa de voluntaris amb cadascun de vosaltres.

Salutacions cordials.

José Luis Martínez
President AMPA Edumar