Participació Programa Català de Rufugi

  • Categoria de l'entrada:general

Des de la junta directiva vam promoure la participació activa de l’AMPA dins el “Programa Català de Refugi” (PCR). Per això vam fer una enquesta dirigida a totes les famílies de l’escola demanant l’aprovació d’aquesta proposta.

El resultat va ser de un 86% de vots a favor, 6% en contra i 8% abstencions. Aquest resultat va ser traslladat a la junta AMPA del passat 14 de març. També vam registrar aproximadament un 25% de persones voluntàries a participar més activament al projecte.

Un cop obtinguts el resultats, avui la junta directiva ha registrat l’AMPA sota aquesta figura de “Entitat col·laboradora”, amb l’objectiu principal de promoure la participació ciutadana dins aquest PCR.

El següent pas es rebre informació de l’administració per tal de saber quina ajuda podem donar.

Adjuntem l’enllaç per totes aquelles persones que vulguin participar a nivell individual:

http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/immigracio/persones_refugiades/programa_catala_refugi/formulari_mentors/index.html

Cal tenir en compte que l’administració dóna preferència a aquelles sol·licituds de grups de persones. Des de l’AMPA volem crear un grup de mentors interessats i per aixó demanem que si esteu interessats us poseu en contacte amb l’AMPA.